perjantai 27. elokuuta 2010

Parasseux

Olen ihan koomassa univajeen takia enkä yhtään tajua ajankulkua. Onneksi huomenna alkaa viikonloppu (!) ja saan ehkä nukkua. Ja ehkä jotain muutakin piristävää.
Tänään ei mitään uutta lapsirintamalla. Ne tykkää vähän kyttyrää kun en oikein juttele niiden kanssa. Luojan kiitos tänäänkin oli tosi lyhyt päivä, enkä joutunut olla lasten kanssa yksin, vaan jäin auttamaan siivoojaa kotiin. Esitin sille että mulla on hirveästi tekemistä mutta oikeasti vähän lööbailin, koska sen hommahan se siivoaminen on. Menin kuitenkin lasten kanssa puistoon ja kun palasin, romahdin sängylle ja nukahdin. Sitten katsoin kelloa ja nukahdin uudestaan.
Nukkumisen jälkeen lainasin mellien pyörää ja kävin Chavannesin ostoskeskuksella. Siellä rakastuin Swatchin soundless dance kelloon ja barbababa vaakaan, ja vaikken vaakoihin uskokaan, aion vielä raahata sen suomeen. Myöhemmin illalla mut piti hereillä vaan viikonlopun suunnittelu, nokka kohti Lyonia mutta siitä sitten lisää myöhemmin. Olin myös niin laiskianen(=parasseux), että vaikka sain tänään lähellä asuvan tanskalaisen au pairin numeron, en millään jaksanut soittaa sille. Toivottavasti kuitenkin tavataan pian, kunhan saan vähän kerättyä voimia. Tarvin varmaan talviunet tähän väliin.